Kirjoitettu

Torimyyntiä Tampereen Tammelantorilla

Olemme kesän ajan useimpina lauantaipäivinä Tammelantorilla myyntipuuhissa. Viimeisen kahden lauantain perusteella torillakävijöiden vastaanotto on ollut todella positiivinen. Suurin osa on ihmeissään siitä, että monimutkaiselta näyttävät kolmiulotteiset rakennelmat taittuvat kasaan. Tällaisia kortteja ei myydä tietääksemme vielä missään muualla Suomessa, joten ihmisten reaktio on täysin ymmärrettävä.

Sateisella kelillä myynti ei onnistu, joten jätämme myyntipöydän kattamatta, jos on luvattu huonoa keliä. Hyvällä säällä pyrimme olemaan paikalla kello 9-14 välillä. Jos olet lähettyvillä jonain lauantaina, niin tule ihmeessä moikkaamaan.

Hyvää kesän odotusta kaikille! Eiköhän ne lämpimät kelit sieltä vielä tule.

Kirjoitettu

Mother’s blessing – vaihtoehto vauvakutsuille

Mother’s blessing -juhla on Suomessa vielä vähän harvinaisempi vauvakutsujen muoto, mutta hengellisempää ja tunnelmallisempaa juhlaa etsivälle tässä on mielenkiintoinen vaihtoehto. Normaalit baby showerit keskittyvät enemmän lahjojen ja vauvan ympärille, kun taas Mother’s blessing -juhlassa keskitytään itse äitiin. Juhlassa hemmotellaan tulevaa äitiä ja keskitytään lämpimien ja voimaannuttavien ajatusten jakamiseen. Juhla on alun perin lähtöisin navajo-intiaanien rituaalista.

Mother’s blessing -juhla alkaa yleensä käsien puhdistamisella esimerkiksi ruusun terälehdillä täytetyssä vesimaljassa. Ruusuveden avulla puhdistetaan ajatukset ennen juhlatilaan astumista. Itse juhlaa varten löytyy todella paljon erilaisia ideoita. Niiden ideana on äidin tukeminen ja hemmottelu. Tässä artikkelissa on listattu 30 erilaista aktiviteettia. Oma suosikkini on puunoksasta tehty puu, jonka oksiin sidotaan vieraiden kirjoittamia toiveita ja ajatuksia äitiä varten. Täältä voi myös lukea tarkempia ohjeita juhlan järjestämistä varten.

Mother’s blessing -juhlassa ei tuoda normaalisti mitään erikoisempia lahjoja juhlittavalle äidille, vaan jokainen kutsuvieras voi tuoda mukanaan esimerkiksi helmen ja kynttilän. Helmistä tehdään juhlan aikana äiti-koru, jonka toivotaan tuovan voimaa tulevalle äidille. Jokainen vieras voi kertoa korun valmituksen yhteydessä, että mistä haluaa oman helmensä muistuttavan tulevaa äitiä. Vieraiden tuomat kynttilät sytytetään vuorotellen, ja sytytyksen yhteydessä vieras voi kertoa omia kokemuksiaan tai voimaannuttavia ajatuksia juhlan kohteelle. Juhlan päätteeksi kynttilät voidaan jättää tulevalle äidille, joka voi sitten polttaa niitä myöhemmin ja hakea läheisistään voimaa. Tarinoiden ja positiivisten ajatusten jakaminen on juhlassa tärkeässä roolissa.

Mother’s blessing -juhla ei varmastikaan sovi kaikille, mutta tässä on upea vaihtoehto niille, jotka haluavat keskittyä raskauden ja äitiyden hengelliseen puoleen. Juhlassa on mukavan mystinen ja eksoottinen tuntu.

Kirjoitettu

Ilahduta läheistäsi ystävänpäivänä

Ystävänpäiväkortti pitäisi lähettää viimeistään huomenna perjantaina (10.2.), jotta se saapuu ystävänpäiväksi perille. Meiltä ehtii tilaamaan vielä kortin, jos antaa sen kasvotusten ensi tiistaina. Usein ystävien muistaminen unohtuu arjen keskellä, joten ystävänpäivä on hyvä päivä huomioida läheisiään. Romanttisena päivänä se sopii myös upeasti puolison yllättämiseen. Toivottavasti mahdollisimman moni saa osakseen lämmöllä mietittyjä tekoja ja sydämenmuotoisia lahjoja. Itse parannan maailmaa muutamalla ystävänpäiväkortilla ja kolmen ruokalajin illallisella.

Etsin internetin syövereistä lahjaideoita ystävänpäivää varten. Omiksi suosikeiksini nousivat:

  • Kestosuosikkina sydämenmuotoinen suklaarasia ja kukkia. Valikoimastamme löytyy myös sydämenmallinen ystävänpäiväkortti, jonka voi antaa vaikka yksinään tai kukkien ja suklaan mukana.
  • Kahvia tai teetä rakastavalle ystävälle kokoelma eksoottisia kahvi- tai teelajikkeita. Osta muutamaa erilaista lajiketta ja jaa se useampiin paketteihin, niin saat huomioitua halvalla montaa eri ystävää.
  • Romanttinen illallinen puolisolle kynttilöillä ja hyvällä musiikilla maustettuna.

Vain oma mielikuvitus on rajana, kun alkaa miettimään personaallista lahjaa. Itse en pidä juhlapäivien kasvavasta kaupallisuudesta, joten pyrin suunnittelemaan lahjani ennemmin lämmöllä kuin rahalla. Ystävänpäiväkortti on mielestäni erittäin hyvä ja perinteinen huomiointikeino. Persoonallinen teksti kortin kylkeen niin ystävä saa hyvän muistutuksen, että ympärillä on ihmisiä, jotka välittävät.

Kirjoitettu

Syntymäpäiväkortti- ja onnittelukorttivalikoimaan laajennusta

Valikoimamme kasvoi tällä viikolla yhteensä yhdeksällä uudella mallilla. Onnittelukorttien tarjontaan tuli lisäystä muun muassa upean hääkortin ja uudenlaisen ristiäiskortin muodossa. Laajensimme korttivalikoimaamme myös urheilun ja musiikin saralle, kun hankimme jääkiekkoilijaa ja kitaraa esittävät onnittelukortit kauppaamme. Syntymäpäiväkorttien tarjonta laajeni myös uusilla malleilla. Päivänsankareille löytyy nyt useita eri vaihtoehtoja iästä riippumatta. Toivomme, että korteistamme löytyisi nyt jokaiselle jotakin. Kuuntelemme mielellämme uusia ehdotuksia, jos kuitenkin jotain malleja puuttuu.

Voit selata uusia kortteja alla olevasta selaimesta.