Kirjoitettu

Ilahduta läheistäsi ystävänpäivänä

Ystävänpäiväkortti pitäisi lähettää viimeistään huomenna perjantaina (10.2.), jotta se saapuu ystävänpäiväksi perille. Meiltä ehtii tilaamaan vielä kortin, jos antaa sen kasvotusten ensi tiistaina. Usein ystävien muistaminen unohtuu arjen keskellä, joten ystävänpäivä on hyvä päivä huomioida läheisiään. Romanttisena päivänä se sopii myös upeasti puolison yllättämiseen. Toivottavasti mahdollisimman moni saa osakseen lämmöllä mietittyjä tekoja ja sydämenmuotoisia lahjoja. Itse parannan maailmaa muutamalla ystävänpäiväkortilla ja kolmen ruokalajin illallisella.

Etsin internetin syövereistä lahjaideoita ystävänpäivää varten. Omiksi suosikeiksini nousivat:

  • Kestosuosikkina sydämenmuotoinen suklaarasia ja kukkia. Valikoimastamme löytyy myös sydämenmallinen ystävänpäiväkortti, jonka voi antaa vaikka yksinään tai kukkien ja suklaan mukana.
  • Kahvia tai teetä rakastavalle ystävälle kokoelma eksoottisia kahvi- tai teelajikkeita. Osta muutamaa erilaista lajiketta ja jaa se useampiin paketteihin, niin saat huomioitua halvalla montaa eri ystävää.
  • Romanttinen illallinen puolisolle kynttilöillä ja hyvällä musiikilla maustettuna.

Vain oma mielikuvitus on rajana, kun alkaa miettimään personaallista lahjaa. Itse en pidä juhlapäivien kasvavasta kaupallisuudesta, joten pyrin suunnittelemaan lahjani ennemmin lämmöllä kuin rahalla. Ystävänpäiväkortti on mielestäni erittäin hyvä ja perinteinen huomiointikeino. Persoonallinen teksti kortin kylkeen niin ystävä saa hyvän muistutuksen, että ympärillä on ihmisiä, jotka välittävät.